21.5.13

STYLIGHT
Vroeger als jong jong meisje maakte ik al collages van allerlei kledingstukken. Toen nog alle felle kleuren door elkaar, waar totaal geen logica in zat, maar ach, ik was 7. Nu kwam ik laatst de website Stylight.nl  tegen. Dit is een internationale site waar je zelf moodboards (collages) kan maken.

Ik heb ook een account aangemaakt. Het was nog even ontdekken hoe het werkte. Zo begreep ik eerst niet hoe je items kon toevoegen aan een moodboard. Dat doe je door bij de kleding op het plusje te klikken en dan een board aan te klikken waaraan je het wilt toevoegen.

Je kan ook mensen volgen op stylight, dit vind ik bijvoorbeeld een leuk account. Dat vind ik het allerleukste, zo doe je inspiratie op van andere mensen. Bij je boards kan je muziek toevoegen, citaten, kleding en filmpjes. Je kan je board ook meteen delen op facebook, twitter, via de e-mail en via pinterest. Wat ik wel jammer vind, is dat je je gemaakte board niet kan delen op je blog, dat zou ik nog wel tof vinden!


Hierboven zie je het moodboard dat ik heb gemaakt. Ik voegde dit filmpje toe, waarbij ik de songtekst als citaat gebruikte.Vervolgens zocht ik wat leuke kledingstukken uit. Het is echt leuk om te doen, als je eenmaal weet hoe het zit. Neem dus snel een kijkje :)

Liefs

5 comments:

 1. love it and also your blog! It's so nice!!! I follow you!
  Pass to my blog and if it likes you follow me too, I will be so glad :D
  Kisses
  http://francescagiusti.blogspot.it/

  ReplyDelete
 2. Ik heb het liedje even geluisterd en hij is echt super leuk en vrolijk, dat kan ieder wel gebruiken met dit regenachtige weer.. Mooie boards, ik zit nog niet op Stylight maar ga het wel eens maken en uitvinden! Liefs

  ReplyDelete
 3. Wat een lief board heb je gemaakt! Ik vind het altijd mooi als alles zo mooi op elkaar aansluit en er tekst of een filmpje bij zit. Wat is je account op Stylight? Dan kan ik eens verder neuzen. :) Liefs

  ReplyDelete
 4. Ik vind stylight zo leuk hihi, zit er ook op. Leuke blog heb je! X

  ReplyDelete

Tips, vragen, iets anders? Laat een reactie achter!♥